(advertentie)

img 6293

Zorg voor de schepping is één van de kernwaarden van de ChristenUnie. De ChristenUnie maakt zich sterk voor een betere toekomst voor de schepping en wil aandacht vragen voor duurzame initiatieven in de gemeente Oldebroek. Dit is ook één van de boodschappen die de ChristenUnie Oldebroek meegeeft richting ChristenUnie bestuurders in den Haag in de vandaag gehouden regiorace. Dit is een estafette tocht tussen Groningen en den Haag waarbij elke lokale ChristenUnie fractie een gedeelte van de estafette voor zijn rekening neemt. Om het belang van duurzaamheid nog maar eens te benadrukken maken we vandaag een tussenstop aan de Zuiderzeestraatweg, om hier aan Gert van de Goor, eigenaar van bouwbedrijf BBG, een #groenekaart uit te reiken.

Dit bouwbedrijf heeft in Wezep de locatie ‘Zeuven Heuvels’ in ontwikkeling. Gert van de Goor heeft daarbij ook vergaande ideeën voor het duurzaam ontwikkeling van deze woonwijk laten zien. Hij streeft ernaar om diverse innovatieve toepassingen op het gebied van duurzaamheid toe te passen om zo de te bouwen woningen energieneutraal te krijgen. Het vergt de nodige vasthoudendheid om dit te realiseren, maar het zet ook gelijk de trend voor het toekomstig bouwen richting een klimaatneutraal 2050. Met het initiatief van de Gert van de Goor staat het milieu centraal en wordt de wereld een stukje schoner.

Dergelijke initiatieven wil de ChristenUnie voor het voetlicht brengen. Het lijken misschien druppels op een gloeiende plaat, maar op deze manier kunnen we de schepping weer een beetje beter doorgeven aan onze kinderen.

“Gezamenlijk dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de schepping. Met dit initiatief wordt gestreefd naar een duurzame toekomst, iets wat de ChristenUnie van harte toejuicht en vandaag heeft willen onderstrepen met een groene kaart” aldus Popke Graansma, fractielid ChristenUnie Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment