(advertentie)

Esmee Westerink en Adje

WEZEP - Esmee Westerink wist dit weekend mooie resultaten te behalen. Ze was te vinden op het springconcours in Laag Soeren. Met haar pony Miss Dexter verreed ze een foutloos basisparcours in de klasse M cat. D/E. De combinatie zette tevens een snelle barragetijd neer en dat was goed voor de 1e prijs. Met Adje kwam Esmee uit in de klasse Z cat. D/E. Het basisparcours en barrage werden foutloos rond gesprongen. Hiermee mocht de 1e prijs in ontvangst worden genomen.

Femke van Triest verreed dit weekend een springwedstrijd met haar Prescilla in IJsselmuiden. De combinatie kwam voor de tweede keer uit in de klasse L. Ze behaalden een mooie 3e prijs.

Foto: Esmee Westerink met Adje

Dianne den Besten was dit weekend te vinden op het dressuurconcours in Nijkerkerveen. Met haar pony Grace Kelly kwam ze uit in de gecombineerde klasse L1/L2 dressuur. Beide proeven werden beoordeeld met 194 punten. Dit was goed voor twee keer de 1e prijs. Met D.J.’s Timberwood verreed Dianne haar debuut in klasse L2. De eerste proef was goed voor een mooie 3e prijs met 187 punten. In de tweede proef werd er eveneens een winstpunt behaald.

In Emmeloord werd er dit weekend een dressuurwedstrijd georganiseerd. Janiek Boeve kwam met Ysseldijk’s Applaus voor het eerst aan de start in de klasse M2. Hun debuut is zeer goed verlopen. Ze wisten beide rubrieken te winnen met 197 en 187 punten.

Annelise Boeve ging op dit concours van start met haar Valencio. Samen kwamen ze uit in de klasse B. De proeven waren goed voor 184 en 182 punten en hiermee mocht de amazone twee keer de 4e prijs in ontvangst nemen.