(advertentie)

Verhalen en liedjes van toen in Dorpshuis Wezep

WEZEP - Senioren Wezep Oldebroek (SWO) organiseert op woensdag 8 april een gezellige middag in het Dorpshuis in Wezep met sketches en liedjes uit de oude doos. Toneelvereniging Irene uit Wezep en Seniorenkoor Oldebroek verlenen hun medewerking. De middag is gratis en iedereen is welkom. Het programma begint om 14.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen.

De bijeenkomst is het startsein voor Zo was het vroeger, het vertelproject waarbij ouderen gevraagd wordt herinneringen op te halen. Die leveren vaak komische, ontroerende en vooral herkenbare verhalen op. Vorig jaar heeft SWO voor het eerst en met succes een dergelijk project georganiseerd in Oldebroek, wat een voorstelling met eigen en herkenbare verhalen opleverde (toen nog onder de naam Golden Story’s).

Nu is het de beurt aan Wezep, ook daar gaat SWO op zoek naar mooie verhalen. Na de optredens van Irene en het Seniorenkoor wordt (vrijblijvend) informatie gegeven over het vertelproject.

Senioren die mee willen doen aan Zo was het vroeger krijgen twee werkmiddagen aangeboden (op 13 en 20 april). Dan leren zij hun eigen verhaal vorm te geven en te presenteren. De deelnemers krijgen persoonlijke ondersteuning van een begeleider.

Op 23 april worden de verhalen voor het voetlicht gebracht tijdens een optreden in het Dorpshuis te Wezep. Familie, vrienden en andere belangstellenden worden daarvoor uitgenodigd.

We hopen dat het net zo’n succes wordt als vorig jaar want wij weten het zeker: de senioren hebben ons veel te vertellen! Dus kom kijken en liefst meedoen.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Maria Onderdelinden, tel.: (0525) 63 28 07 of mariaonderdelinden@gmail.com