(advertentie)

18 juni 2009 76

ZWOLLE - Wordt 2017 jouw vlinderjaar? Kom dan naar de vlindercursus georganiseerd door IVN Zwolle e.o. Dan kun je ze (nog beter) zien vliegen en merk je ze veel eerder op! Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar zijn ze er, die fraai getekende, soms om elkaar heen buitelende fladderaars. Vlinders vormen een vrolijke aanvulling op al het moois in de natuur om ons heen,

Kun jij ervan genieten om dat gedartel van de dagvlinder te zien? Heb je zin om de namen van de dagvlinders te leren kennen in jouw eigen omgeving? Dan is het volgen van deze vlindercursus een goed begin. In de cursus leer je hoe een vlinder is opgebouwd, waar je ze kunt tegenkomen. Hoe zit ‘het bij vlinders met hun voedsel, veiligheid en voortplanting? Ook de verschillende groepen dagvlinders: witjes, blauwtjes, enz. komen natuurlijk aan bod. Hoe kunnen vlinders voortbestaan, hoelang leven ze en hoe herken ik ze?

Allemaal vragen waar in de cursus antwoord op wordt gegeven. De theorielessen zijn op de woensdagavonden 8 en 22 maart 2017 in de ‘Zonnebloem’ van Doepark Nooterhof te Zwolle, Goertjesweg 5. De excursies in het veld zijn op de zaterdagen 20 mei en 8 juni 2017 bij de Wheem, Oud Avereest in Balkbrug.

Meer informatie: Mevr. Dirkje Stoltenborgh tel. 0529-466090 of  vlindercursus@ivnzwolle.nl 

Inschrijving: via www.ivnzwolle.nl De kosten van deelname zijn € 25,00 voor leden van IVN en KNNV en € 40,00 voor niet-leden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment