(advertentie)

Henry van de Vegt

OOSTERWOLDE - Oud-profvoetballer Henry van der Vegt zal vrijdag als gastspreker optreden tijdens de presentatie van het Businessmagazine van VSCO'61. In eerste instantie zou Bert Konterman aanwezig zijn, maar vanwege verplichtingen bij zijn club FC Twente was hij helaas verhinderd. Mede dankzij de inspanningen van Bert is Henry van der Vegt bereid gevonden om zijn plaats in te nemen.

Henry van der Vegt kan terugkijken op een mooie voetbalcarrière. Hij speelde bij als profvoetballer bij FC Zwolle en Willem II en koos vervolgens voor het voetbalavontuur in Italië, bij Udinese. Daar sloot hij zijn carrière als voetballer af.

Na zijn loopbaan als profvoetballer is Henry actief gebleven binnen de voetbalwereld. Zo heeft hij directiefuncties vervuld bij PEC Zwolle, RKC en Willem II en is hij momenteel technisch directeur van SC Cambuur in Leeuwarden.

Alle sponsoren, leden en geïnteresseerden zijn vrijdagmiddag van harte welkom op sportpark De Heughte. Het programma start om 16.00 uur. Traditioneel wordt de bijeenkomst afgesloten met een heerlijk hapjesbuffet en (netwerk)borrel.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur Inloop in het clubgebouw van VSCO'61.

16.00 uur Gastspreker Henry van der Vegt vertelt over zijn leven als profvoetballer en zijn
huidige rol.

16.45 uur Uitreiking van het VSCO'61 Businessmagazine

17.15 uur Napraten onder het genot van een drankje en een Bourgondisch hapjesbuffet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment