HEERDE/WEZEP - Op 16 november lopen in Nijmegen 30.000 hardlopers mee in de Zevenheuvelenloop. Zij trotseren de zeven heuvels tussen Nijmegen en Groesbeek op weg naar hun eigen topprestatie. Jij kunt er daar één van zijn! Met het trainingsprogramma Run to The Start kom jij perfect voorbereid aan de start, zodat jij alle zeven heuvels met gemak aan kunt.

Run to The Start is een effectief voorbereidingsprogramma van Atletiekvereniging De Gemzen in samenwerking met de Atletiekunie. Het is nu het derde jaar dat De Gemzen deze clinics gaan geven. De eerste beide clinics waren een groot succes. Vorig jaar waren er 36 deelnemers aan de clinics. De eerste training begint op dinsdagavond 26 augustus 19.30 uur of zondagochtend 30 augustus 9.00 uur. Verzamellocatie is het clubhuis van De Gemzen.

De cursus bestaat standaard uit één groepstraining per week en 2 of 3 trainingen die je individueel doet. Maar, ..... bij De Gemzen krijg je 2 groepstrainingen per week! (en loop je dus 1 of 2 keer per week individueel). De trainingen zijn zeer afwisselend en naast de praktijk wordt ook aandacht besteed aan theorie. De clinics bij De Gemzen zijn bedoeld voor de 15 km. Hiervoor geldt dat je in een uur tenminste 10 km moet kunnen lopen.

Bij de Zevenheuvelenloop kun je daarnaast rekenen op een speciale ontvangstruimte met onder andere gratis sportverzorging (massage en sportdrank). Je kunt je hier rustig omkleden en voorbereiden. Een ideale plek om je voor te bereiden op je eigen topprestatie!

Voor deelnemers aan Run to the Start is een speciaal deelnemerspakket samengesteld met daarin onder andere drie edities van Runner's World Magazine, wekelijkse tips, de brochure 'Gezond en veilig lopen', een leuke bidon en vier maanden lidmaatschap van de Atletiekunie.

Meer informatie over de Zevenheuvelenloop vind je op www.zevenheuvelenloop.nl , of stuur een mail naar wim.potjes@online.nl

De inschrijving voor Run to The Start Zevenheuvelenloop is al enige tijd open. Via het in-schrijfformulier van de Zevenheuvelenloop (www.zevenheuvelenloop.nl/deelnemers/inschrijven) kun je je opgeven voor de trainingen. Heb je je al ingeschreven voor de Zevenheuvelenloop en wil je aan de clinics meedoen, dan kan dat via: http://www.runtothestart.nl/Zevenheuvelenloop/inschrijven Wees er snel bij, want zowel voor de trainingen als de Zevenheuvelenloop geldt: vol = vol. Er kunnen maximaal 40 lopers aan de clinic meedoen en de teller staat inmiddels al op 26.
Locatie: AV De Gemzen, Veldweg 1b, Heerd

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment