OLDEBROEK - OWIOS heeft een sub-sponsorschap van ING in de wacht gesleept. Alle voetbalverenigingen uit Nederland konden een pitch indienen om aanspraak te maken op een sponsorschap van de ING.

ING wil graag een bijdrage leveren aan het gezond houden van het amateurvoetbal in Nederland. Dit door meer lokale betrokkenheid te tonen en om een intensieve relatie met amateurverenigingen aan te gaan.

ING schreef daarom een landelijke pitch uit voor amateurverenigingen waarbij de kennis, het enthousiasme, de creativiteit maar vooral de liefde voor voetbal van grote waarde is.

OWIOS is hiermee vol enthousiasme aan de slag gegaan en heeft in zeer korte tijd een prachtig film geproduceerd met als thema om het energieverbruik van Oldebroek te verduurzamen, hierbij verwijzend naar het gezamenlijk inkopen van zonnepanelen door verenigingen, bedrijven en consumenten. De pitch is vervolgens gepresenteerd aan een jury van ING.

Helaas is het hoofdsponsorschap a 25.000 EURO voor 3 jaar in onze regio aan de neus van OWIOS voorbijgegaan, maar ze zijn trots dat ze doorgedrongen zijn tot het laatste selecte groepje en zijn blij met het sub-sponsorschap, waarmee 1.000 euro op basis van een driejarige overeenkomst gemoeid is.

De felicitaties van OWIOS gaan overigens uit naar de vv Hattem, die met hun pitch de hoofdprijs (intensief sponsorschap) in de wacht wist te slepen.

Voor de pitch, klik HIER.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment