OLDEBROEK - Na een dag met perfecte weersomstandigheden waren op zaterdag 21 juni tijdens de derde editie van Toer de Dellen rond 16.00 uur alle deelnemers weer binnen. De tussentijdse telling die na 16.00 uur gedaan is leverde het enorme bedrag op van € 61.850,00, maar het bestuur kan bekend maken dat op giro 8118 van KiKa maarliefst € 67.277,00 overgemaakt kan worden

Op www.toerdedellen.nl en op www.facebook.com/www.toerdedellen.nl staan de links naar diverse sites met geweldige foto's van deze dag.

Stichting Toer de Dellen wil iedereen die deze schitterende dag mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk danken voor de inzet! Of het nu als vrijwilliger, sponsor of deelnemer is, zonder jullie zou dit evenement niet mogelijk zijn!

Men hoopt jullie dan ook volgend jaar weer te mogen begroeten tijdens 4e editie Toer de Dellen.
Datum: 20 juni 2015, zelfde locatie.
Inschrijving zal begin 2015 mogelijk worden.

Ook dit jaar waren er weer deelnemers die zichzelf tot het uiterste hebben ingespannen. Wandelaar die de ronde 4x in één etmaal gelopen heeft of een skelteraar die de ronde 2x gereden heeft op een niet helemaal passende mammoetskelter

Of een tweetal wielrenners die de ronde in 8 uur ook 8x gefietst hebben! Petje af, maar ook voor alle andere deelnemers die zichzelf op hun manier hebben ingespannen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment