BovendorpenSellis3

OOSTERWOLDE - Het hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis uit Doornspijk is Stersponsor van VSCO'61 geworden. Hiertoe werden op het VSCO'61 sportpark De Heughte de handtekeningen gezet onder een driejarige sponsorovereenkomst door de eigenaren Henry Bovendorp en Nico Sellis namens het sponsorende bedrijf en bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe Stersponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Het regionaal opererende hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis uit Doornspijk is een relatief jonge onderneming (10 jaar) die zich voornamelijk heeft toegelegd op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in iedere gewenste vorm. Daarnaast is Bovendorp & Sellis ook een gerespecteerd adres voor diverse bestratingen. Ook voor grondwerken weet de nieuwe VSCO'61-stersponsor met deskundig advies en uitvoering haar mannetje te staan.

Tijdens de Oostendorperdagen van juli 2010 werden de eerste contacten tussen de Oostendorpers Henry Bovendorp en Nico Sellis en VSCO'61 gelegd. Hierna volgden enige prettige gesprekken op sportpark De Heughte, hetgeen resulteerde in een Subsponsorovereenkomst. Ook volgde de sponsoring van de wedstrijdtenues van het negende elftal van VSCO'61. De contacten werden nog intensiever toen VSCO'61de nieuwe parkeerplaats aanlegde. Samen met diverse andere sponsoren heeft Bovendorp & Sellis er een mooie 'groene' parkeerplaats van gemaakt.

De samenwerking tussen club en sponsor verloopt dusdanig prettig dat de bestaande sponsorovereenkomst opgewaardeerd is tot Stersponsor. Om dit te beklinken werden deze week de handtekeningen gezet onder een driejarige stersponsorovereenkomst door de sponsors Henry Bovendorp & Nico Sellis en VSCO'61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering bood VSCO'61 de nieuwe Stersponsor een fraai bloemstuk aan.

Vanwege het tienjarige bestaan van het hoveniersbedrijf heeft Bovendorp & Sellis haar huisstijl en logo veranderd en in een modern eigentijds jasje gestoken. Inmiddels is deze nieuwe 'look' op sportpark De Heughte te zien. VSCO'61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger bood de sponsor ter gelegenheid van het tienjarige bedrijfsjubileum een leuke attentie aan.

De nieuwe VSCO'61-Stersponsor is te vinden op:

Hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis
Oude Harderwijkerweg 12
8085 PE Doornspijk
Tel.nr: 06-48714006 (Henry) of 06-13164112 (Nico)
www.bovendorp-sellis.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment