OLDEBROEK - Op 29 en 30 augustus zal Oldebroek voor een deel worden afgesloten door de ATB vereniging Oldebroek. Deze datums zullen voor de derde keer de Streetrace worden georganiseerd. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en alles zal uit de kast gehaald worden om het evenement van vorig jaar te evenaren, zo niet te overtreffen. Dit jaar zal de ATB vereniging Oldebroek i.s.m. Loopgroep2000 een streetrun organiseren. Deze streetrun zal vrijdag 29 augustus, op hetzelfde parcours waar 30 augustus de mountainbikers rijden, lopend worden afgelegd door wedstrijdlopers.

Programma vrijdagavond 29 augustus:

18:00 uur 2000m jeugdloop (meerdere leeftijden)

18:30 uur 4 km

19:15 uur 10 km

Meer informatie: www.loopgroep2000.nl

Zaterdag 30 augustus zal de ATB vereniging Oldebroek weer zorgen voor de nodige sensatie. Uiteraard kan dit niet zonder de deelnemers en de diverse hindernissen.

Vergeleken met vorig jaar zal het parcours niet rond het gemeentehuis plaatsvinden, maar verplaatst worden op, en in de nabijheid, van de skeelerbaan. Het is de bedoeling dat er weer spectaculaire en uitdagende hindernissen in het parcours gebouwd zullen worden, dit om de renners hun kunsten te laten vertonen en het publiek te laten genieten.

Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar weer artiesten zijn die optredens verzorgen om het publiek te vermaken, demonstraties zijn met een BMX, speelattributen voor de jeugd. De nevenactiviteiten zullen plaatsvinden op de skeelerbaan en bij het Kulturhuus.

Er zullen met de wedstrijden veel deelnemers meedoen in verschillende leeftijden van jong en oud.

Ook leden van de ATB vereniging Oldebroek zullen zeker mee gaan strijden en hun best doen om een goede prestatie neer te zetten.

De jeugd zal het spits afbijten en de wedstrijdrijders sluiten het wedstrijdgedeelte af.

Programma zaterdag 30 augustus:

Jeugd 8 t/m 10 jaar: 12:30 uur 20 minuten + 1 ronde.

Jeugd 11 en 12 jaar: 13:15 uur 30 minuten + 1 ronde.

Jeugd 13 t/m 15 jaar: 13:15 uur 30 minuten + 2 ronden.

Officieus NK Burgemeesters: 14:30 uur 30 minuten + 1 ronde.

Funklasse 15:30 uur 50 minuten + 1 ronde.

Prominenten 17:30 uur 30 minuten.

Sportklasse 18:30 uur 60 minuten + 1 ronde.

Nieuw dit jaar is een officieus NK voor burgemeesters. Hieraan zal ook onze burgemeester aan deelnemen, die samen met collega's van andere gemeenten zal gaan strijden om een felbegeerde podiumplek.

Kortom er zal weer genoeg activiteit, spanning, sensatie en strijd te beleven zijn 29 en 30 augustus in Oldebroek.

Ouders, grootouders, familie, vrienden, kennissen van deelnemers en verdere belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om te komen kijken en aanmoedigen, om van deze dag wederom een groot succes te maken.

Voor verdere informatie kun u kijken op www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment