WEZEP - WHC is voor de poulefase voor de KNVB districtsbeker Oost ingedeeld in poule 48. De tegenstanders zijn Rigtersbleek, Sparta Enschede en Dalen. Rigtersbleek komt uit in de zondag eerste klasse E en eindigde in het afgelopen seizoen als 8ste in de eindrangschikking. Rigtersbleek is geen onbekende tegenstander voor WHC in het bekertoernooi. Zowel in het seizoen 2011-2012 als in het seizoen 2012-2013 was Rigtersbleek bij WHC in de poulefase van het bekertoernooi ingedeeld. Op zaterdag 20 augustus 2011 won WHC in Enschede door doelpunten van Mlevin Bresser en Jasper van der Stouw met 0-2. Op zaterdag 25 augustus 2012 won WHC in Wezep met 6-1 van Rigtersbleek.

Sparta Enschede komt uit in de zaterdag eerste klasse D en eindigde in het afgelopen seiezoen als 11de op de ranglijst. Uit deze klasse promoveerden naast kampioen DFS uit Opheusden ook WVF en NSC Nijkerk naar de zaterdaghoofdklasse.. Uit deze klasse degradeerde het ons wel bekende OWIOS. Ook WHC en Sparta Enschede kwamen elkaar wel eens tegen in de poulefase van het bekertoernooi. Op zaterdag 18 augustus 2012 werd het maar liefst 7-1 voor de blauwwitten o.a. door een hattrick van Sonny Bosz.

SV Dalen komt uit in de zondag eerste klasse F en eindigde in het afgelopen seizoen als 4de in de zondag tweede klasse K. In deze klasse werd Dieze West kampioen en Dalen wist via de nacompetitie promotie te bewerkstelligen naar de zondag eerste klasse..

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment