teamfoto2014

OLDEBROEK - Stouwdamsport Wezep en de ATB-vereniging-Oldebroek hebben opnieuw de handen in een geslagen om talentvolle jeugdrijders te begeleiden naar hun wedstrijden en naar de top. Stouwdamsport voorziet dit jaar de rijders van een mooie Specialized mountainbike om de strijd mee aan te gaan. De ATB-vereniging-Oldebroek heeft een actief aanbod voor toerrijders en wedstrijdrijders. In het afgelopen jaar is de mountainbikesport gegroeid in Oldebroek, zo zijn er een groot aantal nieuwe jeugdrijders bijgekomen die begeleid worden door een vijftal enthousiaste trainers van de ATB-vereniging-Oldebroek.

Met het ATB-team behaalde de ATB-vereniging-Oldebroek verschillende successen. Diverse malen stonden een aantal renners al op het podium in het afgelopen seizoen. Op het recent gehouden NK Mountainbike Jeugd stonden Sem Hardloper(cat. 2) en Mickey Nijkamp(cat. 4) op de derde trede van het podium! Ook in de andere categorie√ęn werd er hard gestreden en werden mooie resultaten behaald.

De wedstrijdsport binnen de ATB-vereniging-Oldebroek is groeiende, trainers worden opgeleid om de renners goed te kunnen coachen en de training accommodatie veranderd met de tijd mee.

Voor meer informatie: www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment