WIJK1

OOSTERWOLDE - Na vier voorrondes van het wijkvoetbaltoernooi in diverse wijken in de gemeente Oldebroek zijn alle finalisten bekend. Er zijn nog 28 jongensteams en 8 meisjesteams over, deze gaan met elkaar de strijd aan om het eremetaal en de bijbehorende prijzen. Dit zal gebeuren op woensdag 2 juli aanstaande op het sportpark van VSCO'61 in Oosterwolde. De F-categorie bijt om 14:00 uur het spits af, hiervan is de finale even voor de klok van vier. Om half vijf beginnen de E-tjes aan hun finales, hiervan is de finale kwart over zes. De avond wordt afgesloten door de D-pupillen die starten om 19:00 uur en hun finale spelen om 20:50 uur.

Aansluitend aan de finales zullen steeds de prijsuitreikingen plaats vinden. Ook zal de 'van Pijkeren - Fair Play Award' weer uitgereikt gaan worden. Tijdens deze middag zullen er ook twee voetbalsters van PEC Zwolle dames aanwezig zijn om teams te coachen en de prijsuitreiking te omlijsten. Ook is de kantine van VSCO geopend, dus voor een natje en een droogje kunt u daar terecht.

We nodigen jullie van harte uit om woensdag een kijkje te komen nemen op sportpark de Heughte van VSCO'61 aan de Zwarteweg 15 in Oosterwolde.

Klik hier voor het programmaboekje met het finaledagprogramma

Klik hier voor de website van het wijkvoetbal met alle uitslagen en foto's

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment