Elisa afzwemmen 5juli04  peutergym 035

OLDEBROEK - Wist u dat  Oldebroek een peutergymgroep heeft? Dat gymt momenteel elke woensdagochtend in de Talter van 9.30-10.30 uur. Alle kinderen van ongeveer 2,5 tot 4 jaar met een begeleider zijn zeer welkom, De begeleider kan een ouder zijn, maar ook een tante, oom, oma of opa, oppas of een leidinggevende!

Het is bijna zomerstop bij S.O.S peutergym, ook wel ouder-kind gym genoemd! Helaas zijn er al wat kinderen met hun ouder/begeleider gestopt omdat het kind al 4 jaar werd, en natuurlijk naar de basisschool mag gaan! Dus de groep krimpt zo voor de vakantie snel in, maar blijft positief doorgaan.

Het einde van weer een gymjaar, dus tijd om te kijken hoe behendig de kids geworden zijn, Nou en....ze hebben een mooi diploma gehaald hoor!

Wilt u nu ook met een kindje op de gym komen? Dat kan natuurlijk altijd, voor het nieuwe gymjaar kunnen we evt ook wisselen van dagen/tijden. U mag contact opnemen met gymvereniging S.O.S , of het mag ook met de leiding van deze groep, Johanna Blaauw (0525-686249)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment