ZWOLLE - Op vrijdag 27 juni vindt in Zwolle de 2e editie van de knotsgekke kleurenloop plaats. ColorRain 4KM is het kleurrijkste loopevenement waar je na elke gelopen kilometer ondergedompeld wordt in prachtige kleuren. Een loopevenement voor jong en oud. Een waar spektakel en een onvergetelijk feest, ook voor de toeschouwers. De ColorRain beschikt over een prachtig parkoers om en nabij het PEC Zwolle stadion. De start/finish start op het feestelijk terrein van PEC Zwolle waar de ColorRain 4KM afterparty de onvergetelijke beloning is voor iedereen.

Als alles deelnemers terug zijn op het feestterrein zullen we samen aftellen voor de sensationele kleurexplosie. Het unieke aan ColorRain 4KM dit jaar is dat winnen en snelheid geen doel zijn, alles draait om plezier en bewegen. Iedere deelnemer ontvangt voor de start een uniek ColorRain hoedje en na de finish een gekleurd zakje kleurpoeder.

De stichting "TwinsAllround organisator van ColorRain 4KM heeft tot doel zoveel mogelijk mensen te laten bewegen doormiddel van o.a. hardlopen. Dit door het organiseren van bijzondere sportevenementen maar ook het faciliteren hiervan. Verder ondersteund de stichting waar mogelijk andere goede doelen. Waarbij mensen gestimuleerd worden aan hun gezondheid te werken.

Er is nog plek om op te geven ook voor afterparty tickets. De prijzen voor de inschrijving lopen uiteen van €1​0,- ​tot €18.50​,-​

Voor meer informatie zie www.colorrain.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment