BERGOLDEBROEK - Op vrijdag 13 juni werd de derde wedstrijd verreden van het Berghtec toernooi. Het weer was prachtig en de 65 deelnemers stonden te popelen om van start te gaan. Even over half zeven klonk de piep voor de eerste 100 meter sprint. In rap tempo werden de rijders weggeschoten. Ook dit keer wisten een groot aantal rijders de tijden scherper te stellen. Het vele trainen werpt de vruchten af. Rijders ga zo door en je zult nog meer plezier aan het inline skaten beleven.

Bij de pupillen 4 M was Brit van Linden deze avond de sterkste. Bij de pupillen 4 J wist Bram van der Heide alle 3 onderdelen te winnen.

Bij de pupillen 3 M was Laura van Rijn ook deze avond weer de sterkste. Zij moest 3 keer alle registers open trekken om dit resultaat te bereiken. Bij de pupillen 3 J liet Jelle Wagenaar ieder zijn hielen zien en legde zo beslag op plek 1.

Loes Busser was de sterkste bij de pupillen 2 M. Op de sprint was je 1 honderdste sneller dan Trienke Visser; de overige afstanden kwam je ook als eerste over de streep. Bij de pupillen 2 J gaf Ewout Beijeman ieder het nakijken.

Alyne Boerman was ook deze keer bij de pupillen1 M de sterkste. De deelnemers bij de pupillen 1 J hebben van Lars Westerink allen de rug gezien.

Alise Smit reed bij de kadetten M naar de eerste plek met 3 klinkende overwinningen. Hetzelfde deed Rick Rozeboom bij kadetten J.

Rond half negen was de strijd gestreden en konden de klassementen worden opgemaakt. Deze zijn te vinden op de site Van de "WIJHE RUIT"

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment