milla

ELBURG/OLDEBROEK – Het Team Milla's Friends is vrijdagochtend om zeven uur begonnen aan hun fietstocht van 750 km in drie dagen door 12 provincies. Het gaat om de langste wielerronde van Nederland. De 1e etappe ging van Neeltje Jans (Zeeland) naar Nieuwveen (Zuid Holland) en de 2e etappe van Nieuwveen naar Steenwijk (Overijssel). De route loopt in de vorm van een "Ribbon" het internationale teken van hoop, 3 dagen – 12 provincies – 6 x 125 Kilometer. Met deze fietstocht probeert men zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen hersentumoren. Het team bestaat uit Martinus van 't Hul, Mark de Jager, Patrick Vos en Stef Addens.

De verzorging onderweg wordt gedaan door Jannes Kroneman en Dennis Koop. Het team doet voor de derde keer mee, voor Stef Addens en Jannes Kroneman is het een primeur.

Tijdens de eerste dag was het weer goed met af een toe een bui. Rond de klok van zeven uur waren de mannen na een lange dag in Steenwijk. De 1e dag zit er op, nog twee dagen te gaan.

De finish zal dit weekend zijn op de Cauberg in Valkenburg. Maar voor zij de berg op gaan, zullen er eerst nog de nodige kilometers gefietst moeten worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment