toer de dellen 017

OLDEBROEK - €77.887,-! Het resultaat van de tweede editie van Toer de Dellen op 22 juni 2013. Vol trots denkt de organisatie terug aan de dag waarop dit geweldige bedrag aan KiKa mocht worden overhandigd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding om ook de derde eiditie van dit evenement dat morgen, zaterdag 21 juni plaatsvindt, tot een groot succes te maken.  Aan de vrijwilligers zal het niet liggen. Zij hebben keihard gewerkt. Inmiddels is ook de eerste wandelaar al vertrokken. Vanmiddag om half drie is hij gestart en hij gaat proberen de komende uren en nacht  de route vier keer te lopen. Morgenvroeg om 9.00 uur gaat hij beginnen aan zijn laatste ronde. Ziet u hem lopen, moedig hem dan vooral aan.

Kijk HIER voor foto's van Jan van de Pol

 Ook dit jaar wordt er in samenwerking met voetbalvereniging OWIOS naar gestreefd om Toer de Dellen weer te laten slagen. Ook is er een ander leuk initiatief waar we dit jaar weer van kunnen gaan genieten, KiKa FM; een samenwerking tussen de lokale omroepen LOE en LOCO.

Samen gaan we weer voor een mooie dag met als resultaat een prachtige cheque met een enorm geldbedrag voor KiKa. Een gezond kind heeft 100 wensen, een ziek kind maar 1!

Voor wie Toer de Dellen nog onbekend is; dit evenement voor KiKa dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km en mag op de dag van het evenement gewandeld, gefietst, geskeelerd etc. worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment