Plette

OLDEROEK – Wethouder Liesbeth Vos en voormalig marathonschaatser René Ruitenberg openen 5 juli het hardloopevent Run for Joyce in Wezep. Het is de tweede editie waarbij atleten, recreanten en kinderen zich kunnen inschrijven voor drie afstanden. Volgens de organisatie stromen de inschrijvingen binnen. Kinderen starten om 9.30 uur met de impuls kidsrun (644 meter). Daarna volgt de Alfa run (6,4 kilometer) en wordt om 11.15 uur gestart met de Brink Motoren run (9,7 kilometer). Op de langste afstand was Andre Plette vorig jaar de snelste man met een tijd van 34.14. Bij de vrouwen was dat Cora Kloosterziel. Zij kwam binnen met een tijd van 42.30.

Kinderactiviteiten

Naast hardlopen zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. Zo zijn er diverse kinderactiviteiten met o.a een springkussen en ijscokar. Rond 12.30 uur is het programma afgelopen.

Locatie
Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep biedt het kleurrijke decor van dit hardloopevent. De opbrengst gaat naar Stichting Run for Joyce die ondersteuning biedt aan weeskinderen in China.

Inschrijven
Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.runforjoyce.nl. Inschrijven kan tot en met 3 juli 2014.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment