WIJK

OLDEBROEK -Het programma voor het wijkvoetbaltoernooi in de Gemeente Oldebroek en Oostendorp is bekend. Bijna zestig teams schreven zich in en dat onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. De samenwerkende voetbalverenigingen Noord Veluwe Boys, OWIOS, VSCO'61 en WHC kunnen bijna 300 deelnemers verwachten.

Vanwege te weinig aanmeldingen gaan de voorrondes in de wijken Hattemerbroek (20 juni), Oosterwolde (26 juni) en 't Loo (2 juli) niet door. De teams die zich opgegeven hebben voor één van deze voorrondes zijn in een naburige wijk geplaatst.

Nadat er op de resterende vier dagen voorrondes plaats vinden zullen de winnaars het op woensdag 2 juli tegen elkaar op gaan nemen tijdens de finaledag op sportpark de Heughte van VSCO'61 in Oosterwolde.

Via www.wijkvoetbal.nl en het kopje 'speelschema' zijn de programma's per speelronde te zien. Via die site zijn tijdens het toernooi ook verslagen, foto's en uitslagen te zien van de gespeelde wedstrijden. Klik hier om het programmaboekje direct te bekijken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment