OOSTERWOLDE - Het seizoen 2013 - 2014 is door VSCO'61 afgelopen zaterdag afgesloten met de traditionele familiedag. Het was vanaf het begin van de ochtend al gezellig druk op sportpark De Heughte. De jeugd en senioren begonnen rond de klok van half 11 aan hun voetbaltoernooien. Het toernooi voor de senioren is gewonnen door VSCO'61 1. In de finale wisten ze te winnen van VSCO'61 2. Het werd 4-1. De derde plaats ging naar het vierde elftal. Zij wisten in de kleine finale te winnen van VSCO'61 8 met 3 tegen 1.

Gouden Kanarie Tijmen Pater

Foto Dik Leusink. Voor meer foto's zie www.vsco.nl

De jeugd was per categorie ingedeeld in diverse teams, onder de naam van de landen die deelnemen aan het WK. Er werden spannende wedstrijden gespeeld en voor de winnaars per categorie lag er een lekker ijsje klaar. Daarbij was er voor de jeugd overdag genoeg vertier op het sportpark. Er waren springkussens en een megastormbaan aanwezig. De kinderen genoten daarnaast van de clown en suikerspin.

Het ouder/kind toernooi was ook dit keer een succes. De ouders met hun kinderen waren verdeeld over 6 teams, die streden voor de spreekwoordelijke eer.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ Michel, van L&M Licht en Geluid. Om 16.00 uur werd de barbecue ontstoken, welke verzorgd werd door het kantinepersoneel van VSCO'61. Dit was eveneens de start van een gezellig nazit, waarbij alle elftallen, veelal met de partners en kinderen van de spelers, zich verzamelden op het terras of op de velden rondom de kantine.

Rond de klok van 17.00 uur werd door voorzitter Ben Schreurs teruggekeken op het afgelopen seizoen en werd er afscheid genomen van een aantal selectiespelers en bij de selectie betrokken personen. Daarbij werd VSCO'61 Vrouwen officieel gehuldigd voor het behaalde kampioenschap.

Het programma werd vervolgd met de prijsuitreiking en de bekendmaking van de uitslag van de grote verloting van VSCO'61. De hoofdprijs van de grote verloting ging naar Willem Beijeman.

Door de vrijwilligerscommissie werd de Gouden Kanarie uitgereikt aan kantinebeheerder Tijmen Pater. Hij werd hierbij bedankt voor zijn fantastische inzet gedurende een lange periode voor VSCO'61. Niet alleen beheert Tijmen met zijn echtgenote Bea de kantine, hij heeft ook gedurende enkele jaren zitting gehad in het bestuur en hij is actief bij aanpassingen van het clubgebouw en de kantine. Zo heeft hij eigenhandig het nieuwe koffieloket gerealiseerd.

Het bleef vervolgens nog erg gezellig op sportpark De Heughte en er werd nog lang nagepraat over het afgelopen voetbalseizoen. Er werd echter ook alweer vooruit gekeken naar het volgende seizoen wat voor VSCO'61 start met het Berend Elzerman Toernooi. De eerste wedstrijd van dit toernooi zal op dinsdag 5 augustus worden gespeeld en zal gaan tussen VSCO'61 en titelverdediger Flevo Boys.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment