img 5840

WEZEP - Vrijdag 28 augustus heeft voetbalschool Fame een informatieavond gehouden in partycentrum Coelenhage met een grote opkomst van ouders en kinderen uit de gehele regio. Onder het genot van een drankje werd het een en ander uitgelegd over hoe Fame ontstaan is en waar de voetbalschool voor bedoeld is. Voor het seizoen 2015/16 zijn de trainers , begeleiders, en bestuur voorgesteld. Er is uitgelegd wat de doelstelling van Fame is en hoe er getraind gaat worden en wat de visie daarbij is voor de toekomt.

Kijk HIER voor foto's van Alida Bosma

Fame traint op het voormalige Glenn Mills veld , dat voledig nieuw is aangelegd door de gemeente Oldebroek. Er wordt hier om de week getraind met ongeveer 50 kinderen. Nieuw is bij Fame de meisjesgroep waarvoor zich al 12 meisjes hebben aangemeld.

In de winter wordt getraind in de Erika Terpstrahal. Fame voetbalt ook regelmatig met een team tegen een club hier uit de regio, een bvo, en zelfs in buitenland wordt gevoetbald. Ook spelen de leden regelmatig toernooien en organiseert Fame zelf elk jaar een mooi toernooi. Fame is een samenwerking aangegaan met bvo Go Ahead Eagels , deze mensen ondersteunen de voetbalschool met alles wat bij voetbal komt kijken.

Aanmeldingen zijn nog steeds van harte welkom. Momenteel is er echter wel een wachtlijst. Fam hoopt een ieder weer te begroeten op 18 september a.s. om half 7, dan beginnen de trainingen weer.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment