WEZEP - Enkele leden van de Heuvelruiters gingen van start dit weekend op verschillende wedstrijden. Anouk Wolters reisde met het paard van haar moeder, Bohème, af naar Lelystad. Ze startte de merrie voor het eerst in de klasse L2. Dit deed de combinatie niet onverdienstelijk. Beide dressuurproeven waren goed voor een 1e prijs.

Tijdens het Hippinksterconcours werden er ook nog mooie resultaten neergezet door onze leden. Grietje Smit behaalde met haar paard Casino Royale een 3e prijs in de klasse M2 dressuur. Helaas werd er net geen winstpunt behaald.

Monique Vrolijken ging ook van start op dit concours. Met haar paard Charmant kwam de amazone eveneens uit in de klasse M2. Ondanks de warme temperatuur bleef de merrie goed lopen. De eerste proef was goed voor 193 punten en een 1e prijs. In de tweede proef zaten wat kleine storingen en daar scoorde de combinatie een puntentotaal van 184. Hiermee mocht de 2e prijs in ontvangst worden genomen.

Nicky Vaessen ging met haar paard Fellow van start in de klasse B dressuur. De proef was goed voor 186 punten en hiermee mocht de amazone de 4e prijs mee naar huis nemen.

Jurjan Bloem deed ook weer goede zaken in Hattem. Met zijn paard Diëgo behaalde hij een 3e prijs in het M springen. In de klasse Z/ZZ behaalde de springruiter een 4e prijs met zijn paard Copy Cat.

Jurjan

In Vinkega werd er een SGW wedstrijd georganiseerd. Henrike Fijn reisde af naar dit concours met haar paard Ronacino. De combinatie behaalde de 1e prijs tijdens deze wedstrijd. De amazone kreeg twee keer een 8 voor haar manier van rijden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment