WEZEP - De eerste training van WHC 1 in de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 is op donderdag 31 juli. WHC is dit jaar ook weer deelnemer van het Berend Elzerman Toernooi 2014 bij VCSO'61 in Oosterwolde. De deelnemers zijn naast WHC, nieuwbakken hoofdklasser WVF, Flevo Boys Emmeloord en het organiserende VSCO'61. Op dinsdag 5 augustus speelt VSCO'61 tegen Flevo Boys Emmeloord. WHC speelt op woensdag 6 augustus zijn eerste wedstrijd en wel tegen WVF. Afhankelijk van het resultaat in de eerste wedstrijd speelt WHC op zaterdag 9 augustus in de kleine of grote finale.

Ook is WHC dit jaar deelnemer aan de SDC Putten Veluwe Cup. Onlangs is de loting verricht voor de wedstrijden die worden afgewerkt op dinsdag 12, woensdag 13 en zaterdag 16 augustus. Op de eerste wedstrijddag treffen SDC Putten en SDV Barneveld elkaar vanaf 19.15 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Gert Keijl. Een dag later is het WHC tegen DVS'33, eveneens om 19.15 uur en dan is William Smit de scheidsrechter van dienst. Zaterdag de 16e begint om 12.30 uur onder leiding van Mauriche Paarhuis de kleine finale, terwijl de finale om 15.00 uur gepland staat. Die staat onder leiding van Gerrit Fikkert.

Op dinsdag 19 augustus oefent WHC tegen Nuinspeet op sportpark Mulderssingel. De aftrap is om 20.00 uur

Op zaterdag 23 augustus speelt WHC de eerste wedtrijd in de poulefase van de KNVB districtbeker Oost. De andere speeldagen in de poulefase zijn dinsdag 26 augustus en zaterdag 30 augustus

Zaterdag 6 spetember is de eerste speeldag voor WHC in de zaterdaghoofdklasse C.

Zie www.whc-wezep.nl voor het hele voorbereidingsschema

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment