DenBesten1

OOSTERWOLDE - D. den Besten Hekwerk en Dienstverlening en Flexwerk Uitzendbureau hebben afgelopen week hun subsponsorschap met VSCO'61 met drie jaar verlengd. Eigenaar/directeur Dirk den Besten en VSCO'61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel ondertekenden hiertoe de sponsorovereenkomst op sportpark De Heughte. Als blijk van dank en waardering werd D. den Besten Hekwerk en Dienstverlening en Flexwerk Uitzendbureau een fraai bloemstuk aangeboden.

De beide bedrijven van Dirk den Besten hebben een sterke focus op de regio en zijn daarin ook uitstekend vertegenwoordigd. Via Flexwerk Uitzendbureau kunnen lokale ondernemers rekenen op flexibele en bekwame uitzendkrachten die vakwerk leveren. Met vestigingen in Elburg, Hattem, Kampen, Sneek en Vaassen is Flexwerk Uitzendbureau op vele gebieden inzetbaar. Daarnaast is D. den Besten Hekwerk en dienstverlening de partij voor het plaatsen van alle soorten hekwerk. Met een kantoor in Elburg bedienen ze de brede regio voor kwalitatief goede en betaalbare hekwerken.

Dirk den Besten is met zijn bedrijven al jaren een trouwe sponsor bij VSCO'61. Het was dan ook geen verrassing dat deze goede relatie opnieuw voor drie jaar verlengt wordt. Dirk was met zijn dochter Claudia naar sportpark De Heughte gekomen waar hij op een mooie zomeravond het contract ondertekende. Hierop kreeg hij een prachtig bloemstuk aangeboden als blijk van dank voor zijn steun.

U vindt D. den Besten Hekwerk en Dienstverlening op:
Industriestraat 25
8081 HH Elburg
0525 - 63 42 89
www.ddenbesten.nl
info@ddenbesten.nl

U vindt Flexwerk Uitzendbureau onder andere op:
Beekstraat 40
8081 ED Elburg
0525 - 68 04 31
www.flexwerk-uitzendbureau.nl
elburg@flexwerk-uitzendbureau.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment