OLDEBROEK/ELBURG - Tot en met woensdag 18 juni kan iedereen zich weer inschrijven voor het vierde wijkvoetbaltoernooi dat dit jaar voor de tweede keer in de hele gemeente Oldebroek en ook in Oostendorp plaats vindt tussen vrijdag 20 en woensdag 2 juli. Dit om iedereen te kans te geven zich op te geven met zijn of haar team voor dit populaire voetbaltoernooi.
Iedereen die is geboren in het jaar 2001 tot en met 2005 (meisjes van 2000 ook nog toegestaan) kan meedoen zolang ze woonachtig zijn in de gemeente Oldebroek, Zuideinde, Kamperveen, Oostendorp of Elburg. Of je lid bent van een voetbalvereniging maakt niet uit, ook voor niet voetballende jongens en meisjes is er voldoende uitdaging en plezier te beleven tijdens het toernooi. Er zijn drie verschillende leeftijdscategorieën waar jij je met je team voor in kunt schrijven.

Tijdens het toernooi zijn in zeven wijken in de gemeente voorrondes en de winnaars van de voorrondes plaatsen zich voor de grandioze finales die dit jaar op woensdagmiddag 2 juli plaats zullen vinden bij VSCO in Oosterwolde. Er wordt vier tegen vier gespeeld in een opblaasbare boarding waarbij keepen met de handen niet is toegestaan. Meisjes spelen in de voorronde tegen jongens maar mogen per categorie één jaar ouder zijn. De vier best presterende meisjesteams per categorie worden ook uitgenodigd voor de finaledag om dan onderling te strijden wie het beste meisjesteam van de gemeente is.

Naast een mooie beker en de eer zijn er nog meer leuke prijzen te winnen, waaronder gratis entree voor zwembad de Veldkamp en een bezoek aan een wedstrijd van PEC Zwolle in het seizoen 2014-2015. Deelname is gratis maar je moet je met je team wel even inschrijven. De gratis deelname hebben we te danken aan tal van ondernemers van binnen en buiten de gemeente die ondersteunen met financiële of materiële middelen.

De organisatie is in handen van de combinatiefunctionaris sport van Goed Bezig Oldebroek en de voetbalverenigingen in de gemeente Oldebroek: Noord Veluwe Boys, OWIOS, VSCO'61 en WHC.

Zorg dus dat jij je uiterlijk woensdag 18 juni opgeeft met je team!

Meer informatie over het toernooi, de locaties en hoe je op te geven is te vinden op de website: www.wijkvoetbal.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment