OOSTERWOLDE - Voor alle teams bij VSCO'61 is de competitie ten einde gekomen. De resultaten waren hierbij wisselend. Het kampioenschap van de vrouwen is een hoogtepunt. Daarentegen wist het eerste elftal niet terug te keren naar de tweede klasse. Ter afsluiting van het seizoen staan of stonden er voor veel elftallen en spelers diverse toernooien op het programma. Veelal op het eigen sportpark De Heughte, zoals het succesvol verlopen VSCO'61 Sponsorvoetbaltoernooi.

Via dit bericht wil de toernooiorganisatie iedereen informeren over de komende Familiedag, die op zaterdag 14 juni plaats zal vinden.

Programma

10.30 uur - 15.40 uur Voetbaltoernooi senioren en jeugd

16.00 uur - 21.00 uur Barbecue

16.00 uur Optreden DJ Michel

17.00 uur Afscheid personalia en huldiging kampioenen

17.30 uur Prijsuitreiking

17.30 uur Uitslag verloting Familiedag

17.30 uur Uitslag grote verloting VSCO'61

17.30 uur Uitreiking Gouden Kanarie

17.30 uur - 21.00 uur Nazit

21.00 uur Afsluiting

Voor iedereen is er wat te doen deze dag. Voor de kinderen zal er genoeg vertier zijn in de vorm van een megastormbaan van 28 meter, een touwbrug, een springkussen en ook zal er vanaf het middaguur een clown aanwezig zijn.

Het gezellige terras zal ingericht zijn, waar een drankje en hapje van de barbecue verkrijgbaar is. De barbecue zal ook dit jaar door VSCO'61 zelf georganiseerd worden. Tot slot zullen er poffertjes en suikerspin verkocht worden.

De traditionele verloting op de Familiedag zal niet ontbreken. Daarnaast zal de uitslag van de grote verloting van VSCO'61 bekend gemaakt worden door de activiteitencommissie. Tot slot zal door de vrijwilligerscommissie bekend gemaakt worden wie dit jaar tot Gouden Kanarie verkozen is.

Tijdens de familiedag zullen alle wedstrijden volgens de KNVB reglementen gespeeld worden. Voor zover de reglementen niet voorzien beslist de toernooileiding.

Voetbaltoernooi jeugd

Dit jaar wordt er weer een voetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd. Er zullen vanuit alle categorie├źn teams deelnemen. Deze zullen in verschillende poules hun wedstrijden spelen. Per categorie zullen er teams gevormd worden onder de naam van de landen die deel zullen nemen aan het WK voetbal. Zo zullen er krakers gespeeld worden als Nederland - Duitsland en Spanje - Portugal. Het voetbaltoernooi voor de jeugd zal gespeeld worden tussen 10.30 uur en 14.30 uur.

Naast het voetbaltoernooi voor de jeugd zal er ook een vervolg gegeven worden aan het de afgelopen jaren succesvol gespeelde ouder/kind-toernooi. Voor de D, E en F pupillen zal hier afhankelijk van het aantal deelnemers een mix-toernooi van gemaakt worden. Het ouder/kind-toernooi wordt gespeeld vanaf 14.30 uur.

De jeugd en de ouders, die zich opgegeven hebben voor het jeugdtoernooi en/of het ouder/kind-toernooi, worden verzocht zich zaterdag 14 juni tijdig te melden bij de toernooileiding in het wedstrijdsecretariaat. Op de toernooidag zal de poule-indeling en het wedstrijdschema bekend gemaakt worden.

Voetbaltoernooi senioren

De wedstrijden van het seniorentoernooi zullen net als in het verleden gespeeld worden op een heel veld. De seniorenelftallen, het A1-elftal en de vrouwen zijn door loting ingedeeld.

De eerste wedstrijden zullen om 10.30 uur beginnen. Klik hier voor de poule-indelingen en het wedstrijdschema.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op 14 juni een bezoek te brengen aan de VSCO'61 Familiedag. Er is voor iedereen wat te doen en het belooft een sportieve en gezellige dag te worden. Dus, ouders, kinderen, familie, vrienden, kortom iedereen: kom naar sportpark De Heughte om er een mooie seizoensafsluiting van te maken! De entree is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment