ZOMERAVOND

HATTEMERBROEK - OIOWS heeft het STB Zomeravondtoernooi 2014 gewonnen door SMIT, in een drukbezochte finale, met 2 - 0 te verslaan. OWIOS begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de openingsfase twee goede mogelijkheden om de score te openen. Langzaam maar zeker kreeg SMIT steeds meer grip op de wedstrijd en wist men van afstand een aantal malen het doel van OWIOS onder vuur te nemen, maar Marcel van der Beek had geen moeite met de afstandsschoten van SMIT.

Kjjk HIER voor foto's van de wedstrijd

Terwijl de wedstrijd langzaam in evenwicht kwam, was het 10 minuten voor de rust OWIOS dat op voorsprong kwam, toen John van Boven een vrije trap licht toucheerde en de mistastende doelman van SMIT kansloos liet.

Dat er deze avond iets op het spel stond werd in het vervolg van de wedstrijd wel duidelijk, want beide ploegen zochten het randje op qua felheid. Scheidsrechter Arjen van de Wal moest voor de rust enkele malen optreden en beide ploegen zochten elk met één speler met geel op zak in de rust de kleedkamer op.

In de tweede helft was het SMIT die het spel in handen nam en ging op zoek naar de gelijkmaker. Ondanks de aanvalslust van SMIT bleven grote kansen uit. OWIOS daarin tegen probeerde in de counter de wedstrijd te beslissen, maar scherpte ontbrak. Voetballend kwam OWIOS er niet meer aan te pas en SMIT probeerde wanhopig een gaatje in de verdediging van OWIOS te vinden. Op het moment dat SMIT alles op alles zette om op gelijke hoogte te komen, was het Henk Scheffel die de wedstrijd besliste door één van de weinige uitbraken van OWIOS in de tweede helft te verzilveren.
Hiermee was de wedstrijd definitief beslist en werd OWIOS de winnaar van het STB Zomeravondtoernooi 2014.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment