van guilikWEZEP - Barbecue- en Cateringspecialist Van Guilik, gevestigd in het fonkelnieuwe pand aan de Duurzaamheidstraat 19 op industrieterrein H2O in Hattemerbroek, is als stersponsor een vierjarige overeenkomst aangegaan met hoofdklasser WHC. Eigenaar Jack van Guilik zegt dat hij in de regio meer verenigingen steunt. "Ik ben blij dat we nu ook bij WHC in beeld komen," zegt Jack van Guilik.

Foto: WHC Wezep; op de foto Ramon Olaria van WHC (links) en Jack van Guilik (rechts)

Hij is geboren in Ede, waar zijn voorouders 120 jaar geleden met een slagerij begonnen.

Van Guilik is geen onbekende in de regio. Sinds 1986 is Jack van Guilik met een ambachtelijke slagerij gevestigd in de Boni supermarkt aan de Deventerstraatweg 20 in Zwolle. Wekelijks krijgt Slagerij Van Guilik daar ruim 6000 tevreden klanten over de vloer.

Een jaar of zes geleden is Jack van Guilik "heel voorzichtig" begonnen met barbecues. Net als in de slagerij gebeurde dat met de voor hem zo bekende leus: als je wat doet moet je het goed doen. Van Guilik scoorde met de barbecues. Dit resulteerde in de bouw van het nieuwe pand aan de Duurzaamheidstraat 19 in Hattemerbroek. Toen oud-wereldkampioen schaatsen Rintje Ritsma in april 2013 de nieuwe zaak opende had Van Guilik de beschikking over 900 vierkante meter. Nu, een jaar later, heeft Jack 1800 vierkante meter in gebruik voor barbecue en catering. In het pand is een kantine, kantoorruimte, magazijn, keuken met koelcellen en er is ook ruimte voor gekoelde auto's en koelaanhangers. Jack van Guilik is voornemens de koelcellen uit te breiden. Van Guilik is ook gespecialiseerd in hapjesschotels, partypannen, salades, buffetten en de verhuur van alle ingrediënten en apparatuur voor een geslaagde party.

Vers

"Al ons vlees wordt dagelijks vers bereid in onze eigen slagerij. Onze salades en buffetten bestaan geheel uit dagverse producten en alles wordt standaard afgeleverd in koelboxen waarin het vlees gegarandeerd zes uur koel blijft. Het gaat echt goed. Boven verwachting," zegt Jack van Guilik, die levert aan bedrijven en particulieren. Vanuit de vestiging aan de Duurzaamheidstraat worden de klanten in een straal van ongeveer 20 kilometer rond Hattemerbroek bediend.

Kijk ook eens op http://www.slagerijvanguilik.nl/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment