WEZEP- Een groen parcours, Chinese afstanden met een gong als startschot en in beweging zijn voor een goed doel. Dat zijn de ingrediënten voor de tweede editie van het hardloopevenement Run for Joyce. Na het succes van vorig jaar, wordt op zaterdag 5 juli een vervolg gegeven aan deze loop op een unieke locatie.

Boomkwekerij Hoekert, tevens hoofdsponsor van deze editie van de run, stelt ook dit jaar 'haar tuin weer beschikbaar. Lopers kunnen kiezen kan uit drie afstanden, namelijk 15 li (9,7 km), 10 li (6,4 km) en een kidsrun van 1 li (644 meter). De opbrengst van het hardloopevenement wordt gebruikt ter ondersteuning van gehandicapte weeskinderen in China.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Run for Joyce. Als ambassadeur van de stichting is atleet André Plette bereid gevonden. Het startschot met gong wordt onder andere gegeven door René Ruitenberg. De alom bekende speaker Jan de Bekker zal ook dit jaar het geheel aan elkaar praten.

Voor de kinderen is er op het terrein een springkussen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd en er zijn diverse kraampjes aanwezig.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook deelnemen aan de 2e editie van Run for Joyce? Ga dan naar de website www.runforjoyce.nl en schrijf u in!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment