"Een prachtig beeld van de Noord Veluwe"

WEZEP - Toerclub CYCLO'78 Wezep organiseert van 16 t/m 19 Juni 2014 haar 18e Rabo Avond Fiets 4-daagse. Al weer voor de 18e keer heeft de commissie die zich bezig houdt met de avond fietsvierdaagse wederom een mooie variatie aan routes met de nodige zorg samengesteld. Voor zowel degenen die bekend zijn in de omgeving als ook voor degenen die deze mooie streek eens willen ontdekken, is er voldoende moois te zien.

De routes zijn voor iedereen goed te doen en onderweg zijn er in alle routes op verschillende plekken pauzeplaatsen ingericht.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 15 en 25 kilometer.

De routes zijn uitgezet over rustige en mooie wegen op de Noord Veluwe. De starttijden liggen tussen 18.00 en 19.00 uur. Ook is deelname per dag mogelijk.

Dit jaar is wederom, Sporthal De Kamphal de start locatie.

De muzikale omlijsting op de afsluitingsavond wordt verzorgd door botterkoor De Dudeldoppen uit Kampen.

Deelnemers kunnen tot 13 Juni 2011 gebruik maken van de mogelijkheid van voorinschrijving. Het voordeel op de normale inschrijfprijzen is maar liefst € 1,50 per persoon. Voorinschrijving kan via de website van de Toerclub: www.cyclo78wezep.nl.

Ook zijn formulieren verkrijgbaar bij de rijwielzaken in de gemeente Oldebroek, de Rabobank in Wezep en bij Gré Bleijenburg, telefoon 038-3762701.

Kosten: volwassenen € 6,-; kinderen tot 12 jaar € 3,-

Voorinschrijving: volwassenen € 4,50; kinderen tot 12 jaar € 1,50.

Het beloofT weer een mooie fietsvierdaagse te worden als het aan de club en de organisatoren ligt. Het enige waar we vooraf geen positieve invloed op hebben is het weer. Daar speelt het geluk een belangrijke rol.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment