Scoredoek2

OOSTERWOLDE - Met een buitengewoon verrassend initiatief heeft Van Morgen uit Oosterwolde de pupillen van VSCO'61 een extra sportieve stimulans gegeven door hen een tweetal fraai ontworpen Scoredoeken in de Kanariegele club kleuren en voorzien van clublogo en sponsornaam te overhandigen. De reacties waren uitbundig. Als blijk van dank en waardering bood VSCO'61 pupillen-coördinatrice Erika Spijkerboer Van Morgen-directeur Harry Mouris een mooi bloemstuk aan.

Van Morgen is een maatschap van samenwerkende (zelfstandige) professionals op het snijvlak van organisatieprocessen en informatievoorziening (ICT) voor de overheid. Harry Mouris en Koos Passchier zijn de oprichters van Van Morgen. Het bedrijf helpt overheids- en non-profit organisaties om de bedrijfsvoering en werkprocessen via digitalisering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Van Morgen neemt tevens haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door projecten te ondersteunen die vooruitgang nastreven in de kansen van kinderen. Centraal staat dan ook dat kinderen recht moeten hebben op een toekomst perspectief: onze maatjes.

In dit kader paste ook de ondersteuning aan de pupillen van VSCO'61. Afgelopen jaar werden alle E- pupillen van VSCO'61 verblijd met een speciale rugtas in club design. Nu kwam sponsor Van Morgen met het leuke idee om de VSCO'61-pupillen te voorzien van twee fraai uitgevoerde scoredoeken. Deze zijn in de Kanariegele kleur uitgevoerd en voorzien van clublogo en sponsornaam. De groeiende jeugdafdeling van VSCO'61 is met deze gulle gift erg blij en zag een mooie wens in vervulling gaan. Enthousiast werd er door de VSCO'61-pupillen geoefend, waarbij Brian Polinder de eerste pupil was die raak scoorde.

Namens de jeugdafdeling van VSCO'61 bedankte Pupillencoördinatrice Erika Spijkerboer Van Morgen-directeur Harry Mouris heel hartelijk voor dit uiterst sportieve gebaar en bood de sponsor een fraai bloemstuk aan als blijk van waardering. Ook Sponsorcommissie-voorzitter Lammert Vlieger sprak lovende woorden uit naar Van Morgen voor deze bijzondere vorm van sponsoring.

De VSCO'61-sponsor is te vinden via:

Van Morgen
Zwarteweg 48
8097 PW Oosterwolde (Gld) info@van-morgen.nl
www.van-morgen.nl

Partners:

Harry Mouris
M: 06-49291694
harry.mouris@van-morgen.nl

Koos Passchier
M: 06-53210321
koos.passchier@van-morgen.nl

Als referenties van Van Morgen gelden:

· Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit

· Gemeente Amersfoort

· Provincie Drenthe

· Ministerie van Verkeer & Waterstaat

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment