OOSTENDORP - Tijdens de jaarlijkse Oostendorpdagen wordt er eenprestatieloop georganiseerd op donderdagavond 26 juni. De start is rond 19.50 uur voor de 5 en de 10 km. Na een korte lus door Oostendorp gaat het via landelijke wegen buiten de bebouwde kom in de richting van Oosterwolde. Voor de 5 km is er halverwege een keerpunt, de lopers voor de 10 km gaan door tot aan het keerpunt vlak voor Oosterwolde.

De deelname kosten zijn 3 euro. Als herinnering ontvangt u een vaantje en voor de winnaars van de 5 en 10 km is een geldprijs van 15 euro gereserveerd.
Voor de jeugd (t/m 8 jaar) is een 800 meter parcours uitgezet in de dorpskern van Oostendorp. Starttijd is 19.40 uur.

Nadat de 5 en 10 km lopers zijn vertrokken is er nog 1500 meter parcours voor de jeugd van 9 t/m 12 jaar. Deelname voor de jeugd t/m 12 jaar is gratis. Iedere deelnemer krijgt een vaantje en voor de nummer 1,2 en 3 bij de jongens en de meisjes is een prachtige beker te winnen.

De prestatieloop zet in op een zo'n breed mogelijk deelnemersveld. Van jong tot oud. Verschillende afstanden geschikt voor beginnende lopers maar ook voor getrainde lopers. Vorig jaar ging de winnaar van de 10 km na 34 minuten al over de streep. En de laatste loper werd na ruim een uur ook met gejuich binnengehaald. Iedereen dus van harte welkom om deel te nemen aan deze prestatieloop.

Inschrijving kan vanaf 18.45 uur op het veld achter de Prins Willem Alexanderschool. Geen douche/kleedgelegenheid aanwezig. Drinkwater is aanwezig bij het keerpunt van de 5 km. EHBO is inzetbaar en bij gevaarlijke oversteekplaatsen worden verkeersregelaars ingezet.

Locatie: Terrein achter Prins Willem Alexanderschool, Kreengoedweg 55, Oostendorp

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment