audi 1

WEZEP - Op 14 en 15 juni wordt de 82e editie van de belangrijkste lange-afstandsrace ter wereld verreden. Audi, dat sinds 1999 twaalf overwinningen in Le Mans behaalde, brengt dit jaar opnieuw een drietal auto's aan de start. Met de nieuw ontwikkelde Audi R18 e-tron quattro, voorzien van innovatieve hybride- en lasertechnologie, doet Audi een gooi naar de dertiende zege in Le Mans. Evenals in voorgaande jaren gebeurt dat met Nederlandse inbreng: vijf technici uit ons land komen in Le Mans in actie voor het Audi Sport Team Joest. Één daarvan is afkomstig uit Wezep, namelijk Johan Versteegt. Johan Versteegt, tweede van links, werd in Januari benaderd om mee te gaan in het Audi Sport team.

 Sinds februari werkt hij fulltime bij de Audi- fabriek te Ingolstadt (Duitsland).

Inmiddels zijn er al twee races verreden, op Silverstone en Spa Francorchamps. Nu is de belangrijkste race aan de beurt. Versteegt staat als enige Nederlander op de nummer.

"Het zal een spannende race worden. Ik heb er alle vertrouwen in. Ook hebben een supersterk coureurs trio met Loic Duval, Lucas di Grassi en Tom Kristensen," Johan Versteegt.

audi 2

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment