whc3

HATTEMERBROEK - SSTB 1 legde een sterke eerste helft op de mat en kwam al snel op voorsprong door een van richting veranderde vrije trap van Robin Fuchten. Even later leek de wedstrijd al beslist toen Gijs van Hulst de 2 - 0 en de 3 - 0 binnentikte. WHC 3 kreeg 1 grote kans, maar oog in oog met de keeper werd de bal over het doel gelobd. Gerald van 't Ende en Jan Reurink zorgden beiden met een doelpunt voor een 5 - 0 ruststand en een grote afstraffing voor WHC 3 hing in de lucht.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Ernie van Beek

In de 2 tweede helft was het spel van STB 1 een stuk minder en de spelers grossierden in balverlies. Desondanks kreeg STB nog wel enkele mogelijkheden om de score te vergroten. In de loop van de tweede helft kwam WHC 3 er wat vaker uit en wist de eer te redden. Raymond van der Weerd draaide zich vrij een schoot de bal in het dak van het doel.

Vlak na de 5 - 1 wist Jim Valentijn uit de kluts de 5 - 2 binnen te schieten. Dichterbij wist WHC 3 niet te komen en het was Gijs van Hulst die met zijn 3e doelpunt van de avond de eindstand bepaalde; 6 - 2. Met zijn 3 doelpunten van deze wedstrijd komt zijn totaal op 9 en lijkt hij de topscoorderstitel niet meer mis te kunnen lopen.

Met deze overwinning pakte STB1 de 5e plaats en sloot WHC 3 het toernooi af met de 6e plek.

Alle verslagen, standen en programma: www.stbwezep.nl

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment