OOSTERWOLDE - Komende zaterdag 7 juni wordt alweer de vijfde editie van het VSCO'61 Elabo G-voetbaltoernooi gespeeld op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aan het toernooi, dat voor de vijfde keer op rij op de eerste zaterdag van juni gehouden wordt, zullen 20 teams deelnemen. In 2010 is met de eerste editie een stevige basis onder het toernooi gelegd, getuige de wederom grote animo van deelnemers en sponsoren.

Met 20 deelnemende teams komt het toernooi in haar vijfde editie wederom bijna aan het maximaal aantal deelnemende teams. De deelnemers komen uit de wijde omgeving naar Oosterwolde. Zo zijn er teams uit Enschede, Doetinchem, 't Harde, Wageningen, Enschede, Deventer, Wijhe en Heerde aanwezig. De deelnemers zullen 7 tegen 7 op een half veld spelen in 4 verschillende poules.

Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de VSCO'61 Elabo G-voetbaltoernooi wisseltrofee. De winnaars mogen een jaar lang over deze wisseltrofee beschikken. Daarnaast zullen alle deelnemende teams een mooie beker ontvangen. Voor elke deelnemer ligt verder een prachtige medaille en een vaantje klaar. Daarbij komt dat we de vijfde editie niet zomaar voorbij willen laten gaan en alle deelnemers en begeleiders krijgen hierom namens toernooihoofdsponsor Elabo een verrassing in de stijl van het WK aangeboden.

Het toernooi zal 09.45 uur geopend worden de voorzitter van VSCO'61, Ben Schreurs en de prijsuitreiking zal rond 15.00 uur plaatsvinden in het bijzijn van de heer Jan Hulleman van toernooihoofdsponsor Elabo.

Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden welke mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Spijkerboer, De Fruit-o-loog en FrieslandCampina. Ook is er tijdens de lunch een spetterend optreden van het Nederlandstalige 'Duo Remix'. Gedurende de dag zal er een dweilorkest op sportpark 'De Heughte' aanwezig zijn om het geheel muzikaal te omlijsten.

Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue verzorgd door Slagerij Henk van de Weg en zal er muzikale ondersteuning zijn van DJ Michel.

Het toernooi, dat het op gepaste wijze realiseren van een onvergetelijke dag voor de deelnemers tot doel heeft, zou niet kunnen bestaan zonder de steun van haar sponsoren Elabo, Flesst, Veluwenkamp Bedrijven, Elburg Foods en Alfa Accountants en Adviseurs. Wij willen de sponsoren hartelijk danken voor de bijdrage en inzet.

We verwachten een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO'61 Elabo G-voetbaltoernooi wisseltrofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 7 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment