RoodWitD2

WEZEP - In de laatste competitieronde van dit korfbalseizoen stonden er nog belangrijke wedstrijden op het programma voor de jeugdteams van Rood-Wit. Allereerst kwam de D2 in actie op de Brink tegen Elburg D3. De D2 stond al weken bovenaan de ranglijst en de laatste competitiewedstrijd tegen Elburg moest er minimaal 1 punt gehaald worden om kampioen te worden. De D2 is op het veld goed bezig en deze wedstrijd lieten zij dan ook zien de terechte kampioen te zijn van dit voorjaar. Elburg werd met maar liefste 13-3 verslagen. Onder het toeziend oog van veel supporters werd het kampioenschap gevierd. De D2 bestaat uit: Edmay van Elst, Maybel van't Ende, Tamara Jonker, Lieke Wolf, Maaike Krooneman, Helmer Kwakkel, Jarne Overkempe, Wouter van der Plas, Gideon van Bekkum, Marc Borkhuis en Jarco Warning. Trainers: Wilbert van Renselaar, Herman Krooneman en Peter van Bekkum.

De C1 van Rood-Wit wist ook de titel binnen te halen in de 2e klasse op het veld. De belangrijke returnwedstrijd tegen Regio'72 C1 werd gewonnen en zo kon de C1 van Rood-Wit in de laatste wedstrijd de titel binnen halen. In Vroomshoop werd Top C1 met 10-0 verslagen, een hele knappe prestatie van de spelers en speelsters van de C1. De C1 bestaat uit de volgende spelers: Kelly Hartman, Jiska van Boven, Mirthe van Oene, Lisa Petrovic, Suzanne van der Plas, Sander van Renselaar, Pepijn Gringhuis, Michael Mook, Berthil van der Heide en Janick Hoogland. Trainers: Marcel Neijmeijer, Rick den Otter en Levi Gringhuis.

RoodwitC1

De A2 van Rood-Wit wist dit seizoen al eerder kampioen te worden, maar als kers op de taart kon met dit voorjaar weer kampioen worden. De A2 heeft onder leiding van de gebroeders Neijmeijer grote stappen gemaakt. In de belangrijke returnwedstrijd tegen Dos-Kampen A2 werd de grote slag geslagen richting de titel. In de laatste wedstrijd van dit seizoen werd ASVD A2 verslagen met ruime cijfers. Een knappe prestatie van deze junioren. De spelers van de A2 zijn: Laura Wittingen, Dorien Beekhof, Mirthe Gringhuis, Aletta Kruizenga, Marion Vrolijken, David André, Ron van der Maten, Bertrik Smit, Marcel Smith en Michiel de Groot. Trainers: Jeroen en Peter Neijmeijer.

RoodwitA2

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment