smit

HATTEMERBROEK - SMIT heeft zich weten te plaatsen voor de finale van het STB zomeravondtoernooi en is in deze finale de tegenstander van OWIOS, welke zich gisteren al had geplaatst. Net als gisteren moest ook in deze halve finale strafschoppen voor de beslissing zorgen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en er ontstond ook boeiend gevecht. De eerste grote kans was voor VIKA en dit leverde gelijk bijna de 1 - 0 op, maar het schot van Mitchel Dijkhof belandde op de paal. Even later kwam VIKA wel op voorsprong, wat bij SMIT tot de nodige protesten leidde.

Kijk HIER voor een fotoreportage van de wedstrijd gemaakt door Ernie van Beek

 

Een speler van VIKA liep in buitenspelpositie, maar aangezien de keeper veel eerder bij bal was gaf de scheidsrechter voordeel voor SMIT. De keeper raakte de bal echter verkeerd en schoof de bal in de voeten bij Wouter van Diepen, die de bal vervolgens in het lege doel schoof. SMIT wou dat er alsnog voor buitenspel gefloten werd, maar de scheidsrechter bleef bij zijn beslissing.

Nog voor de rust kwam SMIT weer op gelijke hoogte toen de bal op de stip ging na een handsbal. Harm van Weeghel wist wel raad met dit buitenkansje.

Na de rust nam VIKA direct weer de leiding toen Adi Draganovic een vrije trap in de verre hoek schoot. In een spannende 2e helft gaven beide teams elkaar weinig prijs. SMIT zette alles op alles om de gelijkmaker te forceren en deze viel vlak voor tijd toen Martijn Pluim oog in oog met de doelman geen fout maakte.

Net als in de andere halve finale moesten beiden teams zich opmaken voor de strafschoppenserie. Nadat Hein Daalmeijer en Robin Haverkamp beide voor VIKA in de serie een strafschop hadden gemist, schoot Harold van de Beek SMIT naar de finale van het STB zomeravondtoernooi.

Op dinsdag 10 juni is OWIOS de tegenstander en op voorhand lijkt dit een kraker van jewelste te worden.
De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment