outlet

HATTEMERBROEK - OWIOS heeft de finale van het STB Zomeravondtoernooi weten te bereiken, door WHC 4/5 na strafschoppen te verslaan. In een spannende wedstrijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en met name verdedigend werd er aan beide kanten weinig weggegeven. OWIOS wist als eerst een goede kans te creëren, maar Willem Jan Vosselman schoot de bal van dichtbij bij de keeper van WHC in zijn handen. Aan de andere kant moest Marcel van Beek alle zeilen bij zetten om een afstandsschot van Robin de Gruyter uit het doel te houden. Vlak voor rust wist WHC 4/5 op voorsprong te komen toen Patrick Struik, geheel vrijgelaten, bij de tweede pal de bal mocht aannemen en deze vervolgens in de korte hoek schoot.

In de tweede helft waren er wederom weinig kansen voor beide ploegen en WHC 4/5 leek de 1 - 0 voorsprong over de streep te kunnen trekken. Het was echter Ruben Dijkhuizen die vlak voor tijd de bal uit een hoekschop het laatste likje gaf en beide ploegen weer op gelijke hoogte zette. In het restant vielen er geen doelpunten meer, zodat strafschoppen de beslissing moesten brengen. Nadat Henk Scheffel (OWIOS) en Twan Bruindewoud (WHC 4/5) beiden een strafschap hadden gemist, was het Jacco van Diepen die de 4e strafschop van WHC 4/5 tegen de buitenkant van de paal schoot. John van Boven mocht proberen OWIOS naar de finale te schieten en deed dit op fraaie wijze door keeper Ronald Lijkendijk met een "panenka" te passeren. Op dinsdag 3 juni nemen VIKA en SMIT het tegen elkaar op in de andere halve finale en mogen beide ploegen gaan uitvechten wie op dinsdag 10 juni in de finale de tegenstander wordt van OWIOS.

Eerder op de avond wist WHC 3 in de verliezersronde zich te plaatsen voor de wedstrijd om de 5e/6e plek, door STB2 met 1 - 0 te verslaan. In een rommelige, maar vooral harde wedstrijd, was WHC 3 de betere ploeg en wist men de meeste kansen te creëren. STB2 wist nauwelijks gevaarlijk te worden en kon de 1 - 0 voorsprong van WHC 3, door Jim Valentijn in de eerste helft, niet meer ongedaan maken. WHC3 neemt het woensdag 4 juni in de strijd om de 5e plaats op tegen STB 1, terwijl STB2 samen met de STB Recreanten op woensdag 11 juni mag uitvechten welke ploeg er laatste wordt op het STB Zomeravondtoernooi.

Foto's:

http://www.fotoernievanbeek.nl/?page_id=1783
(OWIOS-WHC4/5)

http://www.fotoernievanbeek.nl/?page_id=1780
(STB2-WHC3)

Voor alle informatie: www.stbwezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment