veld

OLDEBROEK  – Aanstaande zaterdag 7 juni zal voor de 39e keer het Landelijke Veteranentoernooi worden gespeeld bij vv OWIOS. Ook dit jaar is de organisatie er  in geslaagd om een mooi deelnemers veld bij elkaar te krijgen. Ook de weersverwachtingen zijn dit jaar weer uitmuntend. Kortom alle ingrediënten voor een zeer succesvol toernooi. Er doen dit jaar 16 teams mee uit heel Nederland, die gaan strijden in 3 poules om de halve finale te halen. Enkele vaste teams zijn weer aanwezig zoals Oranje Wit uit Dordrecht, SV Urk, vv Warmunda uit Warmond en Dos Kampen, maar ook buurtverenigingen als Noord Veluwe Boys, ESC en 't Harde.

De aftrap van de eerste poule wedstrijden op sportpark "De Bovenmolen" is om 10.00, laatste poule wedstrijden zijn om 14.30 afgelopen. Daarna wordt er gestreden in de halve finale, waarop aansluitend de om 15.45 de finale wordt gespeeld.

Ook dit jaar is er naast het voetbal uiteraard weer de grote pan waar men een broodje hamburger en een portie saté kan halen en er is zoals altijd weer Hollandse nieuwe haring. Tevens is er vanaf 15.00u live muziek die dit jaar wordt verzorgd door BPM Drive in Show .

Bent uw nieuwsgierig geworden, kom dan zaterdag gerust een kijkje nemen op sportpark "De Bovenmolen"!! Voor meer informatie, de poule-indeling en wedstrijdprogramma kunt u kijken op www.owios.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment