MVO Winnaar SVT 2014

OOSTERWOLDE - Het negende sponsorvoetbaltoernooi van VSCO'61 werd zaterdag onder prachtige weersomstandigheden afgewerkt en kende wederom een uitstekend verloop. De winnaar van de voorgaande editie, Spiderbuster Nederland, werd al in de poulefase uitgeschakeld. De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Machine Verhuur Oosterwolde (MVO) en Boeve Accountants uit Nunspeet. Na een 3-1 overwinning mocht MVO de fraaie wisseltrofee mee naar huis nemen.

Zaterdagochtend om 11.30 uur vond onder zonnige omstandigheden de aftrap plaats van alweer het negende sponsorvoetbaltoernooi van VSCO'61. Gedurende de dag streden 32 sponsorteams fanatiek maar sportief om de prijzen.

Na de verschillende poulewedstrijden en de kwartfinales speelden in de halve finales MVO tegen DKW Woonvision en Boeve Accountants tegen Gebr. Klomp Bestratingen. MVO won haar halve finalewedstrijd overtuigend met 2-0, terwijl Boeve Accountants zich nipt (3-2) wist te plaatsen voor de eindstrijd. In de finale nam MVO snel de leiding en wist deze vroege voorsprong verder uit te bouwen naar een 3-1 zege. In de troostfinale won Gebr, Klomp Bestratingen met ruime cijfers (5-2) van het uitgespeelde DKW Woonvision.

Naast het sportieve element was er tevens volop gelegenheid voor vertier en ontspanning. Zo werd er weer gestreden om de 'Dikke Bertha Cup'. De hoogste snelheid werd gemeten bij een schot door Danny van de Weg namens Machineverhuur GWW. Hij wist de bal met maar liefst 111 km/uur in het doel te plaatsen.

Ook dit jaar werden er appels en mandarijnen beschikbaar gesteld voor alle sporters en overige bezoekers van sportpark De Heughte. De inwendige mens kon verder versterkt worden met allerlei kiplekkernijen van Kings Grillkippen. De kinderen konden zich laten schminken door een clown en daarnaast vermaken met opgestelde speelattributen, waaronder een opblaasbare hindernisbaan en springkussen.

Aansluitend kon het feest in en rond het clubgebouw op sportpark De Heughte losbarsten. DJ Martijn Rouwenhorst van BPM Media & Entertainment Facilities zorgde
voor omlijstende vrolijke en sfeervolle klanken. Tussendoor verzorgde de talentvolle zanger Dennis Wiltink een tweetal live optredens.

Dankzij de deelnemende sponsors, de EHBO, de scheidsrechters en alle andere vrijwilligers kunnen de toernooi- en sponsorcommissie terugkijken op een geslaagde dag en alweer vooruitkijken naar de lustrumeditie van het sponsorvoetbaltoernooi in 2014.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment