HATTEMERBROEK - Sportpark de Boskuip was maandagavond 2 juni het decor voor een harde pot tussen STB 2 en WHC 3. De eerder afgelaste wedstrijd om de laatste plaatsen stond op het programma. In de eerste helft was het WHC dat het spel maakte. De bal ging rond en STB liet veel steekjes vallen. WHC kwam op een verdiende voorsprong door Jim Valentijn, die koelbloedig met buitenkant in een een-op-een de keeper verschalkt. Kort daarna gebeurde iets merkwaardigs: de rechtsback van WHC werd in de zestien onderuit gehaald. De reden van de scheids voor het niet geven van de strafschop was dat de zestien te groot was.

Ja, u leest het goed: de zestien te groot! Zou dit een taktiek zijn? Anyway, de eerste helft werd uitgespeeld en WHC gaf niets weg. Danny v/d Put schoot nog vanuit een volley de bal op de lat.

De tweede helft gingen beide teams met meer risico spelen. De blauw-witten kregen nog meer kansen, die er niet in kwamen door adequaat optreden van de STB-keeper. STB heeft geen echte kansen gecreëerd, maar zette wel meer druk. Er werd niet gescoord en daardoor was de eindstand: 0-1.

Dit betekent dat WHC 3 woensdag alweer tegen STB 1 speelt om de 5/6 plek en STB 2 speelt voor de laatste twee plekken tegen de recreanten van STB.

Foto's:

http://www.fotoernievanbeek.nl/?page_id=1783
(OWIOS-WHC4/5)

http://www.fotoernievanbeek.nl/?page_id=1780
(STB2-WHC3)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment