Foto Jan vd Stouwe Rene EibrinkWEZEP – Maandagavond 30 maart zijn schaatsprinter Jan van der Stouwe en sportmasseur René Eibrink te gast bij het bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op Loco FM tussen 20.00 en 21.00 uur. Met Jan gaan wij het natuurlijk hebben over zijn schaatsseizoen, waar hij recentelijk Nederlands Kampioen werd en tweede bij de Wereld Kampioenschappen.
René Eibrink actief als sportmasseur, heeft ook jaren in het 1e elftal van de voetbalvereniging VSCO gespeeld. Naast de sportervaringen van Jan en René gaan wij het ook hebben over hun deelname aan het evenement Alpe d’HuZes met als sportdoel zoveel mogelijk keren op één dag de legendarische berg de Alpe d’Huez per fiets te beklimmen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

In deze uitzending zal ook Evert van ’t IJssel te horen zijn met het laatste motorcross nieuws. Met Martijn Boerendans zullen wij de volleybal wedstrijd van HVV Heren 1 tegen Blauw Wit Heren 1 doornemen. Hendri Schoonhoven zal ons informeren over de volleybal dames van VZK die tegen Blok EVC hebben gespeeld. En met Jan Oosterbroek bespreken wij de actualiteit van de Zwemsport.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment