OLVO 033

WEZEP - Zaterdag 7 maart was het zo ver: de (selectie)leden en technische leiding van OLVO-Wezep werden tijdens hun training door hun sponsors in nieuwe trainingspakken gestoken!

De professionele trainingspakken, geleverd én bedrukt door Stouwdam Sport – Wezep, zijn gesponsord door de al jaren aan de vereniging verbonden bedrijven. De vereniging is blij met deze professionele en uniforme uitstraling en bedankt alle sponsors voor hun steun!

Foto's Jan van de Pol; voor de gehele reportage klik HIER.

Deze bedrijven zijn: Ramaker Toyota – Hattem, Interblad – Kampen en Kroeze Dienstverlening – Hattemerbroek. Daarnaast is er een nieuwe sponsor gevonden: Bouwservice R. Füchten – Wezep. Ook zijn er leden individueel gesponsord door: Acquest, Plus, Bredewold en de Tattooshop.

Vind jij het ook leuk om te sporten op een gezellige en ongedwongen manier? Kom dan eens bij ons kijken, de eerste twee (proef)lessen zijn gratis!

Kijk voor ons aanbod en lesrooster op: WWW.OLVO-WEZEP.NL of mail naar: komsporten@olvo-wezep.nl 

OLVO-Wezep is een gymvereniging die zich richt op recreatief sporten en sporten voor alle leeftijden. Daarnaast wordt er speciale aandacht gegeven aan de gevorderde deelnemers in de vorm van selectiegroepen.
Wij verzorgen lessen in gymnastiek (peuters, kleuters, meisjes, jongens, heren, dames, selectie), springen, conditiegym (dames), M.B.V.O. (Meer Bewegen Voor Ouderen, dames) en 55+ gym voor dames en heren maar óók peuter- en kleuterdans en streetdance. Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment