alice

OLDEBROEK - Zaterdag 24 mei werd de eerste wedstrijd verreden van Stouwdam competitie. Op de mooie baan van Genemuiden werd om 9.30 uur het startschot gegeven voor de sprint afstanden. Vereniging de Wijhe Ruit was maar liefst afgevaardigd met 13 rijders.

Bij de pupillen 4 meisjes beet Deborah Vinke het spits af. Zij werd knap 3e in de eindklassering. Bij de pupillen 3 meisjes reed Esther Korenberg naar een fraaie 4e plek. Wellicht zit er nog meer in dit seizoen. Bij de pupillen 3 jongens streed Benjamin Klompmaker om de 2e plek. Hij kwam een neuslengte te kort om deze op te eisen. Een fraaie 3e plek werd zijn deel. Merit Westerink acteerde bij de pupillen 2 meisjes. Zij eindigde in de middenmoot op een 9e plek.

Judith Vinke eindigde bij de pupillen 1 meisjes als 20e . Alyne Boerman deed tot het eind mee voor een podiumplek. Tijdens de slotafstand kon ze net niet genoeg punten bij elkaar rijden voor het podium. Een mooie 4e plaats was haar deel.

Lars Westerink reed naar een 7e plek bij de pupillen 1 jongens.

Bij de cadetten meisjes reed Alice Smit naar een overtuigende eerste plek. Met winst op de eerste twee afstanden en een 3e plek op de slotafstand kon zij plaats nemen op de hoogste trede van het podium.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment