OLDEBROEK - Aankomend weekend worden er twee grote toernooien gespeeld bij OWIOS. Op vrijdag is de 5e editie van het Vriendentoernooi en op zaterdag wordt het Thijs Brink dames/meisjestoernooi gespeeld.

Het vriendentoernooi is een toernooi waarvoor iedereen zich in kan schrijven. Het toernooi kent elk jaar meer inschrijvingen. Dit jaar zijn er 20 ploegen die gaan strijden om de schaal. Het toernooi wordt gespeeld op een half veld en 7 tegen 7. Vrijdagmorgen om 11.30 uur begint de bal te rollen op Sportpark Bovenmolen. De finale wordt om 16.30u gespeeld. De gehele dag zal de grote pan aanwezig zijn voor een portie saté en een broodje beenham. Na afloop van het toernooi is een DJ van BPM aanwezig om de dag gezellig af te sluiten.

De aftrap van het Thijs Brink dames/meiden toernooi is zaterdag om 10.00 uur. De eerste wedstrijden zullen beginnen om 10.30 uur. De gehele middag zal er door gevoetbald worden. De prijsuitreiking zal omstreeks 16.30u plaatsvinden in de kantine. Er doen deze dag 28 ploegen van verschillende verenigingen mee. Er zijn poules voor de MB, MC, MD en ME. De wedstrijden staan onder leiding van de speelsters van de Dames 1 van OWIOS. De gehele damesafdeling zal vrijdagavond al in trainingskamp gaan. Eerst staat er een gezamenlijke BBQ op het programma, waarna de dames/meisjes in grote legertenten zullen gaan overnachten. 's Morgens zal er gezamenlijk ontbeten gaan worden waarna de dames/meiden zich gaan opmaken voor het toernooi!

Al met al een paar mooie dagen op Sportpark Bovenmolen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen één van deze dagen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment