amandadenbesten

WEZEP - Dit weekend werd er weer gestreden om de mooiste klasseringen door onze pony-amazones. In Epe werd er een Concours Hippique georganiseerd. Esmay Schaftenaar kwam aan de start op deze wedstrijd met haar pony Shutterfly. In de dressuur behaalde de combinatie een mooie eerste prijs in de klasse L2 categorie C/D/E. Esmay startte haar pony ook in het springconcours en wist daar eveneens een 1e prijs te behalen in de klasse M categorie C/D/E.

Foto: Amanda den Besten

Danisha Zaal heeft ook erg haar best gedaan met haar pony Orchid's Chancyi tijdens deze wedstrijd. Ze reed twee mooi dressuurproeven in de klasse B categorie C/D/E. De amazone mocht twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen. De proeven waren goed voor 200 en 201 punten.
De amazones Babet en Esmee Westerink reisden met hun ponies af naar Putten. Babet ging van start in de dressuur. Samen met haar pony San Remo verreed ze een proef in de klasse L2. Ze behaalde een 3e prijs met 182 punten. Esmee zadelde haar pony Limouzine voor het springparcours in de klasse L. De combinatie behaalde een 4e prijs.

Gisteren heeft de jonge amazone Amanda den Besten in Garderen een Bixie wedstrijd verreden. Ze zadelde haar pony Den Deels Jarno. Samen kwamen ze voor het eerst uit in de AA-dressuur. Voor de verreden proeven mocht Amanda twee keer een 1e prijs in ontvangst nemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment