OLDEBROEK - Ongetwijfeld heeft u het pinksterweekend al omcirkeld in uw agenda staan en reist u af naar Oldebroek om daar een lang weekend te genieten van muzikaal en gemotoriseerd spektakel!

Stichting Circuit Oldebroek trapt het weekend af met een groot feest in de feesttent welke zal worden opgebouwd aan de Vreeweg.

Vanaf 20:00 uur gaat het dak eraf met live Nederlandstalige muziek. Op het podium verschijnen onder andere Lucas en Gea, HartenTien, Dorette Duurkoop en het IJsselduo. Via https://twitter.com/muziekfestijn wordt u op de hoogte gehouden voor de laatste artiesten en verdere info. Tijdens deze avond kun je voor een hapje en drankje terecht bij onze bar.

Zaterdag maken de vocale klanken plaats voor motorgeronk. Behalve de 65cc en 85cc klassen, welke zijn onderverdeeld in kleine wielen en grote wielen is er ook plaats voor een MX1 clubklasse, MX2 clubklasse en een zijspanclubklasse. Vanaf 09:30 wordt er getraind Om 12:15 uur valt het starthek voor de eerste keer en wordt er door de jeugd gestreden voor de Nederlands kampioenschapspunten. In de clubklassen wordt er gestreden voor de eer en de bekers.

Zaterdagavond wordt er ook een opstapavond georganiseerd waarbij je zelf kan ervaren hoe het is om over het circuit te razen. Mensen die altijd al eens met een zijspan mee willen rijden kunnen zich hiervoor aanmelden in de loop van de middag op het circuit. Na de wedstrijden vind dit plaats.

Deelname is gratis. Er is mogelijkheid om een gift te geven voor een goed doel. Hou de site in de gaten voor de laatste informatie.

Op pinkstermaandag 9 juni wordt er gestreden voor het Open Nederlands Kampioenschap Motorcross MX1 en MX2. Tevens is dit de laatste wedstrijd voor het kampioenschap. De kans is dus heel groot dat de Nederlands Kampioenen in Oldebroek gekroond gaan worden. Om 09:00 wordt aangevangen met de trainingen. Om 12 uur valt het starthek voor de eerste manche. De opening vind net voor 12 uur plaats door de Burgemeester van Oldebroek. Burgemeester Hoogendoorn is zelf in training om de opening per motor te verrichten.

Mocht u helemaal niks willen missen dan kunt u vrijdag vanaf 15:00 uur een plaatsje zoeken op de camping! Wij hopen u te mogen begroeten.

Voor meer info kijk op:

www.stichtingcircuitoldebroek.nl
https://www.facebook.com/stichtingcircuitoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment