WEZEP - Op dinsdagmiddag 13 mei is voor de eerste keer bij de korfbalvereniging Rood Wit in Wezep een korfbalinstuif georganiseerd. Aanstaande dinsdag, 27 mei, wordt voor de tweede keer deze korfbalinstuif georganiseerd bij korfbalvereniging Rood Wit in Wezep.

Deze instuif wordt georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek. Er is voor kinderen van groep 3 t/m 8 een speciale korfbaltraining.

Dit met het oog op het in ere herstelde schoolkorfbaltoernooi wat plaats zal hebben op woensdagmiddag 4 juni. Wil je mee doen dan ben je van harte welkom, ook wanneer je misschien niet mee doet met het korfbaltoernooi. Als je wil dat jouw school goed getraind aan het toernooi mee doet kun je deze training niet overslaan. Geef je op via je account op www.goedbezigoldebroek.nl als je zeker wilt zijn van een plekje op de training.

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar www.goedbezigoldebroek.nl of kunt u contact opnemen met Goed Bezig Oldebroek via Rudolf Huberts – rhuberts@oldebroek.nl – 06 44 928 259

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment