WEZEP - Gisteren, 24 mei, namen Johan Bosman en Julian Plette deel namens ttv Wezep Bosman aan de afdelingskampioenschappen tafeltennis van de regio Oost. De jongens kwamen afgelopen seizoen uit in de hoofdklasse, dus speelden ze vandaag hun partijen ook in deze klasse.

Eerst werd er gedubbeld. Johan en Julian waren hierin een team. De poulewedstrijden verliepen erg goed, alle wedstrijden werden gewonnen.

Hierna volgde de kruisfinale, waarin ze helaas uitgeschakeld werden. Hierna moesten de jongens individueel hun poulewedstrijden afwerken.
Johan kwam uit in een best wel zware poule, waarin hij er helaas niet in slaagde om door te dringen naar de volgende ronde. Tevens was Johan niet geheel vrij van hoofdpijn, waardoor hij zijn laatste poulewedstrijd aan zich voorbij liet gaan. Julian speelde het klaar om ongeslagen de poulewedstrijden door te komen, waarna hij een driekamp moest afwerken. Ook hierin wist Julian ongeslagen te blijven door beide wedstrijden ruim te winnen. Wat dus een finaleplaats opleverde.

Op voorhand leek het een spannende finale te gaan worden, maar het pakte anders uit. Ook deze wedstrijd wist Julian vrij eenvoudig met 3-0 te winnen. Waarmee hij dus afdelingskampioen van de hoofdklasse werd. Al met al een mooie prestatie, mede omdat hij dit toernooi geen set verloren heeft.

Bron TTV Bosman

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment